Representantskapsmøte

Best Western HotelÅrets representantskapsmøte vil bli avholdt 24. og 25. april på Best Western Oslo Airport Hotel.

Arrangementet starter med middag fredag 24. april kl 19.00 og påfølgende sosialt samvær.  Representantskapsmøtet holdes lørdag 25 kl 8.30 – 14.30.

Representantskapet består av en representant fra hver lokalforening og medlemmer av landsstyret. Hver lokalforening kan stille med en observatør i tillegg til representanten. Forbundet dekker reise og opphold for representantskapet, mens lokalforeningene må dekke kostnadene for observatørene. I tillegg til delegater og observatører kan forbundet og lokalforeningene invitere aktive tjenestepliktige som gjester til arrangementet. Forbundet vil etter avtale dekke reisekostnadene for gjestene.

Innkalling Rep.møte 2015

Skjema for Påmelding Rep.møtet 2015